2015. szeptember 17., csütörtök

Hanga a körömlakkok világában

Mint egy igazi nő, Hanga is nagyon szereti, ha kilakkozom a körmét. Egy ideje már saját, konkrét elképzelése van a dologról, ami igen ritkán egyezik az általan kitalált színvilággal.

A tegnapi esős holland délutánon is kitaláltuk, hogy amíg Marcika fülpiszkálóval takarítja az autóit (!), addig mi manikűrözünk. Előhoztam a körömlakkos neszeszert, mire Hanga csodálkozva megkérdezte: "Apa megengedte, hogy az összeset elhozd???" :-) Azt hiszem ehhez nem sokat kell hozzáfűznöm, a gyerekek rendkívül jól érzékelték a pakolás nehézségeit az utóbbi időben! Pedig tényleg nincs olyan sok körömlakkom becsszó!

Akkurátusan áttúrta a neszeszert és kiválasztott egy arany csillámos és egy türkíz színt. "Az egyik kezemre ezt, a másikra azt és mindkettőre kérek csillogót. Az arany csillámos kezemen a középső ujjamra ezüst csillogót, a másikon a gyűrűs ujjamra kék csillogót!" (A csillogó mini kő - szerk.)
Néha kissé kellemetlen egy-egy ember pillantását elcsípni a buszon/villamoson/boltban akik a  négy éves lányom körmein szörnyülködnek, de már egész edzett vagyok e téren (is).



Miután az Ő körmei kész lettek közölte, hogy én is lakkozzam ki a sajátomat, hogy Apa örüljön ha hazaér a munkahelyéről, hogy milyen szépek vagyunk! Kiválasztottam egy bézs lakkot, mire Hanga közölte: "Ez nagyon halvány Anya, ilyet csak a vénasszonyok használnak!"




1 megjegyzés:

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)