2015. szeptember 28., hétfő

A napos hétvége!!

Nagyot fordult a Világ a héten: Magyarországon esett az eső, itt meg négy napja süt a nap megállás nélkül! Ilyen januári holland életünk óta még nem nagyon volt! Élvezzük is nagyon! Megtanultuk értékelni a napot! Bár akik ismernek, tudják, hogy én eddig is eléggé odáig voltam érte..

Szombaton egy szuper barbecue partyn voltunk Anikóéknál, akikkel nagy örömünkre egyre többet találkozunk! A gyerekeink pont egy idősek és nagyon szeretnek együtt játszani! Milyen jó lett volna, ha már januárban keresztezik egymást útjaink, de sosem késő! :-)

Vasárnap pedig nyílt napon voltunk egy lovardában. Már régebben megígértük Hangának, hogy egyszer lemegyünk ide, nem tudtunk róla, hogy aznap van nyílt nap, de nagyon élveztük! A különböző lovas bemutatók mellett lehetett lovagolni, lovat etetni, simogatni, ugrálóvárazni és a lovarda melletti étteremben óriás palacsintát enni! :-)


Azt hiszem mondanom sem kell mennyire élvezték a gyerekek! 


Marcika nem akart lovagolni: Ő csak etette őket. Néha megkóstolta a répát, hogy jó-e... és inkább az ugrálóvárban fárasztotta magát.



Hanga odáig van a lovakért, négy éves létére rengeteget tud róluk. Alig várta, hogy ráülhessen, és irtó büszkén lovagolt! Persze amint leszállt azt kérdezte, hogy mikor ülhet lóra újra. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)