2015. június 16., kedd

Dóri Mama és Nagyapó

Az elmúlt egy hetet nálunk töltötte Dóri Mama és Nagyapó.
 

Hagytuk, hogy a nagyszülők a fél évet tömbösítve pótolják az unokázásból: Marci Glasgowban volt megint egy konferencián, én meglátogattam egy holland égéscentrumot és egy hosszú hétvégére Belgiumba is elszöktünk kettesben. De ezekről majd mind külön bejegyzésben fogok beszámolni részletesen.
Ez alatt a gyerekek élvezték a nagyszülők kényeztetését: Amíg az idő engedte homokoztak, pancsoltak, fagyiztak. A borongós napokon pedig bringáztak, körhintáztak, csokigolyót ettek marékszámra. 
Amikor Belgiumból visszaértünk Hanga azzal fogadott, hogy "Egy hiszti sem volt, mert a Nagyapó nem szereti a hisztit!" Marcika pedig azzal, hogy "Nagyon sok csokigolyót ettünk!" 


Nekem az elmúlt hetek fáradalmai után ez a hét felért egy teljes rehabilitációval. Úgyhogy ez úton is hála és köszönet Nagyapónak és Dóri mamának!





A napelemeim még mindig nincsenek 100%-on, mert a holland nyár ugyan néha úgy tűnik, hogy előbukkan, de mindig nagyon gyorsan meggondolja magát (lsd. a ruhákat a képeken). De a lelki erőm, ami az utóbbi hetekben szintén vészesen fogyóban volt, visszatért. 
Így már gyerekjátéknak tűnik az a 12 nap, amit még Hollandiában töltünk! Lassan a végéhez közeledik ez a néha nagyon hosszúnak tűnő, néha nagyon gyorsan elreppenő hat hónap Hágában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)