2015. április 13., hétfő

Judit és Szabi

Hétvégén látogatóban járt nálunk Judit barátnőm és Szabi. Szuper három napot töltöttünk el együtt.


Ők is kihozták a maximumot az időből azt hiszem: Két és fél nap alatt látták a belváros összes híresebb nevezetességét, voltak a Parlamentben, a Béke Palotában, (ahol a Nemzetközi Bíróság működik), a piacon (amiről pár hete tudtam meg, hogy Európa legnagyobb piaca), a kikötőben, sétáltunk a tangerparton és egy közeli parkban is.


Mindenki érdekében a belvárosba és a Parlamentbe nem kísértük el Őket, de a Béke Palotában még mi sem jártunk és a csoportos idegenvezetést 30-40 percesre ígérték, így a két gyerekkel mi is belevágtunk. 
Meglepően jól bírták. Sőt Hangát kifejezetten érdekelte, szinkron fordítanom kellett Neki, hogy "Mit mond a néni???". Folyton kérdezett mindenről. Az egyik teremben, ahol megengedték, hogy helyet foglaljunk a patinás székeken Hanga nem szégyenlősködött: előre ment és beült a középső, legnagyobb bírói székbe. Nagyon sajnáltam, hogy nem lehetett fényképezni az épületben, csak kívülről.


Judit és Szabi rögtön felvették a kisgyerekes családi ritmust és megtalálták a hangot a gyerekekkel is, ami a mieink esetében nem mindig megy mindenkinek azonnal.
Látható a képeken mekkora volt az összhang. :-)



Esténként igyekeztünk Judittal behozni az elmúlt három hónap trécseléseit, amit még úgy sem sikerült, hogy éjszakába nyúlóan tartottak. Ez úton is köszi a fiúknak, hogy hagyták! :-)
Hiába jó a modern technika és az internet adta lehetőségek, emailben/skypeon/fbon/viberen nem ugyanaz!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)