2015. április 19., vasárnap

Nórival

Ezen e héten Nóri barátnőm szökött el hozzánk öt gyereke mellől egy pár napra. Ez úton is köszönet a férjének, hogy elengedte és rendezte otthon a gyerekeket!

Nagyon nem jellemző, hogy több napig (vagy óráig) ugyanolyan idő legyen, de most végig szikrázó napsütés volt, kellemes tavaszias meleggel. A gyerekek ismét nagyon jól bírták a programot, mert megint volt ez alatt a három és fél nap sok minden.

Sétáltunk a belvárosban, megnéztük a parlamentet.

Hála Drága férjemnek futottunk együtt.


Simogattunk kis bárányokat és kecskéket a city farmon.


Gyakoroltuk a kecskefejést is.

Pózoltunk a "bocikkal" és ugráltunk a trambulinban a tengerparton.


Jobbnál jobb sajtokat kóstoltunk Európa legnagyobb piacán.

Voltunk a Béke Palotánál. A béke láng köré minden országból helyeztek el egy követ. Marcika majdnem lenyúlta Equadorét, még jó, hogy résen voltam. :-)

Megnéztük a Madurodamot, ami megint nagy élmény volt, több olyan dolgot is láttunk, ami előző alkalommal kimaradt.

Panorama Mesdag-ot is láttuk. Hanga meglepően érdeklődő volt. Lelkesen mutogatta a Brekinek a képket és magyarázta, hogy azért festette le a bácsi a kutyáját, mert amikor ők éltek még nem volt fényképezőgép, hogy lefényképezze.

és ami nálam vitte a pálmát, az egy külön bejegyzést érdemel majd: a meseszép Keukenhof.


Szuper négy nap volt!  Azt hiszem jól mutatja a kettőnk közti összhangot, hogy Nóri is írt ma a blogjára a közös napokról és majdnem ugyanazokat a képeket válogattuk ki egymástól függetlenül (pedig rengeteget készítettünk). :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)