2015. február 16., hétfő

Hanga 4!

Édes kicsi lányunk 4 éves lett!

A mai napig élénken él bennem az a bizonyos február 15.-e 2011-ben. Az egész éjszaka alvás helyett fészkelődés. A hajnali Jäger ivás (orvosi utasításra: "Ha elmúlik a fájás csak jósló, ha nem ébresszem a férjem!"). Marci ébresztése és kétkedése, hogy tényleg menni kell-e. A hajnali kórházba érkezés. A szülőszobán töltött hosszú órák. Az a felejthetetlen 14:24 perc, amikor a hasamra tették! Az egész nap eseményei itt forognak bennem, mint egy film. 

Aki átélte már az első gyerek születését, annak nem is kell magyaráznom azt a megmagyarázhatatlan érzést, amikor ANYA lettem! Ott szuszog mellettem az az édes, illatos, puha kis csomag, aki belőlem és Belőle lett, szó szerint a szerelmünk gyümölcse! Hihetetlen csoda ezt átélni! És a születésnapokon mindig egy kicsit újra élem az egész napot percről percre!

Azóta eltelt 4 év és a kis puha csomagunkból egy cserfes, határozott, okos, irtó fogékony, kitartó, vidám kis lány lett! Aki ha elkezd valamit, addig csinálja, amíg nem sikerül neki. Aki csak azzal kedves, akivel kedve van annak lenni. Semmi álarc mögé bújás: ami a szívén, az a száján! Aki reggelente puszival ébreszt. Aki amennyire néha meg tudná folytani egy kanál vízben, annyira nagyon szereti is az öccsét és bármit megtesz neki (ha van hozzá kedve...). Aki szerelmes az Apjába. Aki mint egy szivacs, mindent megjegyez. Aki nagyon önálló. Aki nagyon szeret rajzolni, színezni, festeni, kirakózni. Aki odavan a lovakért. Akinek Breki nélkül nincs élet. Akinek nagyon érző kis lelkivilága van, amiben néha nagyon meglepő dolgokon gondolkozik. Aki bearanyozza minden napunkat eszméletlen dumájával! És aki már alig várta ezt a negyedik születésnapot!

Volt reggelre hercegnős, rózsaszín díszítés szívecskés lufikkal



Délelőtt farsangi Mise



Ebéd a kedvenc kikötői kocsmánk (Het BrouwCafe) teraszán




Az előre megrendelt nutellás gofritorta Brekivel és sok-sok csokigolyóval
(A torta története: itt)



És persze ajándékok is!


Mindenkinek köszönjük, aki küldött ajándékot, mindennek nagyon örült!
Bővült a ruhatára és egy kislány a ruháknak is örül! Brekinek új barátja lett "Lovi" a nyerítő, sétáló lovacska, Nagy sikere volt a betűs nyomdának és a gyöngyfűző készletnek. Kapott 50 darabos hercegnős kirakót, amit elsőre simán kirakott egyedül. És egy rózsaszín "tekerős biciklit", amivel délután már Hága utcáin száguldott!

Tegnap a vacsorát nem kellett falatokra vágnom, mert "egy négy évesnek már nem kell!" és ma reggel már úgy kelt fel, hogy nem kell segíteni öltözni, mert "egy 4 évesnek már nem kell".

Isten éltessen kicsi lányunk! Maradj mindig ilyen amilyen vagy! Nagyon szeretünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)