2015. február 18., szerda

Vili és Miki

Múlt héten végre összejött a személyes találkozó Hajnival és két kis fiával Vilivel (4) és Mikivel (3). A közelünkben lévő hatalmas játszótéren találkoztunk, ahol megmondom őszintén én is szívesen játszanék, ha nem kellene egyik gyerekemtől a másikig szaladgálni a mászókák, hinták, csúszdák, körhinták, homokozók, egyensúlyozó eszközök és várak között.




Az első találkozót egy hét alatt azóta már három másik közös játszóterezés követte. Múlt héten egyik délután hozzánk jöttek át a fiúk játszani Alízékkal együtt (jó buli volt). Ma pedig mi látogattuk meg Vilit és Mikit. 

Hanga Viliben emberére akadt, Ő is hasonlóan harcos alkat, mókásak együtt. Amivel ma igazán összebarátkoztak: Vilinek pont ugyanolyan békája van, mint Hangának! 
Hanga biztos kijavítana, hogy csak majdnem: Vili Brekijének nincs neve és ki van tűrve a pólója! Nagyon nem mindegy Neki ez a póló kérdés. Bár amikor hazajöttünk közölte: "Ha nyár lesz Szirnyinek is ki fogom tűrni a pólóját!"



Marcika is nagyon élvezte a látogatást, alig győzött választani a rengeteg fiús játék, sok-sok járgány közül. Végül a ropi és a keksz nyert. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)