2015. február 4., szerda

Lovarda


Hanga odáig van a lovakért. Próbáltam Neki lovardát keresni, de mindenhol csak 8-9 éves kortól foglalkoznak gyerekekkel, pedig 5 lovardának is írtam. Az egyikből nagyon kedves válasz levél érkezett: lovagolni ugyan náluk is csak 8 éves kortól lehet, de bármikor szívesen látnak minket, ha lovakat akarunk nézni. Ma délelőtt ismét befogtak az utánfutó elé és mentünk lovakat nézni.
A lovarda a városban egy parkban van, egy szuper játszótér mellett. A gyerekek nagyon élvezték, Hanga teljesen odáig volt, minden lóval elbeszélgetett, válaszotott magának barátot is közülük. Úgy dédelgette őket, mint a babáját szokta. Jó volt megint megtapasztalni, hogy a lovak mennyire érzékeny állatok, azonnal megérzik, hogy ki hogyan közelít feléjük: Hangához sorra dugták hajoltak ki, ahogy csak tudtak!


Marcika pedig nagyon szerette volna ebbe is utánozni Hangát, de azért Ő tartott a hatalmas állatoktól, jobban élvezte a lovarda két macskájának hajkurászását, pedig egy-két barátságosabb ló hozzá is kihajolt!

Lovarda után kipróbáltuk az új játszóteret.


Hazafele pedig megtapasztaltam milyen jégesőben húzni az utánfutót. Annyira nem volt rossz, csak nem szabadott elrőre nézni, csak lefelé. Azt hiszem hozzá lehet szokni. Szerencsére hamar elállt, utána már csak egy-két emelkedővel kellett megküzdenem. Nem semmi így biciklizni, jó kis sport és a gyerekek irtózatosan élvezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)