2015. február 12., csütörtök

Játszóház és játékkölcsönző

Ma felfedeztünk egy játszóházat, ahonnan kölcsönözni is lehet a játékokat!



Irtó kedvesen fogadtak minket. Az asztalon anyukáknak kirakva kávé, tea. Óriási szerényekben korosztályoknak megfelelően szortírozott játékok. Játékkonyha, kis bolt, szerelőállvány, babák, babakocsik, járgányok, fajátékok, kirakók, duplo, társasjátékok, kreatív dolgok (ceruzák, filctollak, festékek. festéshez előke..stb.), bábok, plüssök, hintaló, favonat terepasztal, bébi játékok, baba játszószőnyeg...stb.





A filctollakon mind a saját kupakja, a festékeken rajta a teteje, a játékok a dobozukban, nem törtöttek, nem szakadtak. Annyi lapot használunk, amennyit akarunk. Ki van írva, hogy kérik, hogy mindenki pakolja össze amivel játszott és mindenki össze is pakolja. (Pedig mindenféle kultúrából voltak ott anyukák és gyerekek!)
Mindent lehet, pakolhatunk a szekrényben, semmiért nem szólnak, maximum azért háromszor is, hogy nyugodtan igyak egy kávét! 



És mindez ingyen! Bárki bejöhet játszani, heti 3 délelőtt vannak nyitva. Nem akartam elhinni, hogy van ilyen!



Ha kölcsönözni szeretnénk, akkor egy évre 10€ a díja (Kb 3000Ft). Egyszerre 3 játékot lehet elvinni és 3 hétig lehet nálunk. Ez volt az első hely, ahol nem lehetett kártyával fizetni, így nem tudtam beiratkozni. Hanga ki is volt akadva, hogy akkor hogy visszük haza a kiszemelt hintalovat?! Holnap megyünk vissza, van pár órám kitalálni, hogy hogyan teszem be az utánfutóba a gyerekek mellé a hinatlovat is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülünk minden megjegyzésnek, írjatok! :-)